Matchrapport Herrar A
 
Norra Rörum – Önneköp 1-7 (0-5) 15 mars 2008, träningsmatch
 

Laguppställning:
- Daniel -
- Antonio, Johan, Håkan, Kenneth -
- Ralle, Robin, Jocke, Dick -
- Ceder, Conny

Avbytare: Jörgen, Ivan, “Kogaren“
 

Målskyttar: Ceder 2, Jocke 2, Conny 1, ”Kogaren” 1, Johan 1 (straff)

 

Rapport:
I årets tredje träningsmatch mötte vi Norra Rörum på bortaplan. Som vanligt så var det mycket folk som saknades, så det blev nya positioner på några av de spelare som var med denna gång. Men det verkar inte påverka oss något nämnvärt, försvarsarbetet och anfallsspelet flyter på bra och vi hade inga större problem med dagens motståndare.

Första halvlek var helt klart bäst spelmässigt. Efter några tröga inledande minuter så tog vi över taktpinnen mer och mer. Även om vi inte spelade någon lysande fotboll, så fanns i alla fall viljan att vinna närkamper och försöka spela fotboll. Tyvärr så verkade detta inte vara Rörums signum direkt, utan dom gick mer in för att förstöra spel och spelare. Innan pausvilan så hann vi med att göra 5 mål. De fördelades på Ceder och Jocke som gjorde vardera 2 mål, och Conny som gjorde ett. Noterbart är att Jockes båda mål var på nick (när hände det sist?)

Andra halvlek blev betydligt mer avslagen, efter 60 minuter hade vi gjort ytterligare 2 mål. Ett svarade ”Kogaren” för, en distinkt volley i nättaket, och det andra gjorde Johan på straff efter det att ”Kogaren” blivit fälld i straffområdet. Med kvarten kvar så får Rörum in en boll efter en något misslyckad offsidefälla. En stund senare så tyckte Jörgen synd om motståndarna, så han spelade fram deras anfallare mitt i straffområdet, men till vår (eller Jörgens) stora lättnad så brände han det gyllene läget att göra mål.

Återigen gör vi en stabil insats, försvaret fungerar bra trots nya ”gubbar” på vissa positioner, och anfallsmässigt så varierar vi vårt spel mycket. Idag var det Ceder och Conny som startade på topp och de kompletterade varandra mycket bra. Jocke och Robin på innermittfältet skötte sig bra, och Håkans första halvlek som ”stötande” var hur briljant som helst.

Tyvärr så var väl detta ingen direkt värdemätare, Rörum var svaga och i takt med att bollarna trillade in så gick deras frustration ut på våra spelare istället. Emellanåt så var det på gränsen till brutalt, men eftersom den svartklädde herren inte direkt hade någon konsekvent bedömning så hjälpte det inte för vår del att vi påpekade deras brutala spel.

Nästa helg möter vi Everöd, förhoppningsvis så får vi en bra värdemätare på var vi står inför det stundande träningslägret.

 
(Tonny Nyman, 16 mars 2008)
 
<<Tillbaka till Program Herrar A
 

___________________________________________

Om du kommit till denna sida via en sökmotor klicka här